Açma şeklinin nasıl yapıldığını merak ediyor musun? Hamur işlerinin lezzeti ve yumuşaklığı benim için her zaman önemli olmuştur. Özellikle kahvaltılarda taze pişmiş açmaların yanı başında çayımı içmek gibisi yoktur. Un, süt ve tereyağı gibi basit malzemelerle yapıldığını öğrenmek ilginç. Dinlendirme süreci sırasında hamurun nasıl kabardığı ve ardından şekillendirilmesi gerçekten de sabır gerektiriyor. Sonuçta fırından çıkan sıcak açmalar, üzerindeki yumurta sarısının verdiği renk ile görsel bir şölen sunuyor. Hem tatlı hem tuzlu çeşitleri ile herkesin damak tadına hitap etmesi de çok güzel. Siz hiç evde açma denediniz mi?
Açma şeklinin nasıl yapıldığını merak ediyor musun? Hamur işlerinin lezzeti ve yumuşaklığı benim için her zaman önemli olmuştur. Özellikle kahvaltılarda taze pişmiş açmaların yanı başında çayımı içmek gibisi yoktur. Un, süt ve tereyağı gibi basit malzemelerle yapıldığını öğrenmek ilginç. Dinlendirme süreci sırasında hamurun nasıl kabardığı ve ardından şekillendirilmesi gerçekten de sabır gerektiriyor. Sonuçta fırından çıkan sıcak açmalar, üzerindeki yumurta sarısının verdiği renk ile görsel bir şölen sunuyor. Hem tatlı hem tuzlu çeşitleri ile herkesin damak tadına hitap etmesi de çok güzel. Siz hiç evde açma denediniz mi?
Cevap yaz