Gerçekten de yalancı su böreği tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girip denemek istiyorum! Yufkaların sosla ıslatılıp kat kat hazırlanması, bence zamandan tasarruf sağlarken lezzetten de ödün vermemek için harika bir yöntem. İç harcı olarak ıspanak ve beyaz peynir kullanmayı düşünüyorum, çünkü bu kombinasyonu çok seviyorum. Fırında altın rengi alana kadar pişirmek de bence böreğin kıvamını ve lezzetini artırır. Peki, bu böreği yaparken sosun tuzunu ayarlamak için ne önerirsiniz? Peynirin tuzluluğunu dikkate almak gerçekten önemli mi?
Gerçekten de yalancı su böreği tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girip denemek istiyorum! Yufkaların sosla ıslatılıp kat kat hazırlanması, bence zamandan tasarruf sağlarken lezzetten de ödün vermemek için harika bir yöntem. İç harcı olarak ıspanak ve beyaz peynir kullanmayı düşünüyorum, çünkü bu kombinasyonu çok seviyorum. Fırında altın rengi alana kadar pişirmek de bence böreğin kıvamını ve lezzetini artırır. Peki, bu böreği yaparken sosun tuzunu ayarlamak için ne önerirsiniz? Peynirin tuzluluğunu dikkate almak gerçekten önemli mi?
Cevap yaz