Gerçekten de el açma kete Türk mutfağının eşsiz bir parçası. Hazırlanışı ve iç harçlarıyla farklı lezzetler elde etmek mümkün. Sizce, özel günlerde sunum yaparken hangi iç harcı tercih etmek daha fazla keyif veriyor? Peynirli mi, yoksa patatesli mi? Ayrıca sağlıklı beslenme açısından tam buğday unuyla yapılması fikrini nasıl buluyorsunuz?
Gerçekten de el açma kete Türk mutfağının eşsiz bir parçası. Hazırlanışı ve iç harçlarıyla farklı lezzetler elde etmek mümkün. Sizce, özel günlerde sunum yaparken hangi iç harcı tercih etmek daha fazla keyif veriyor? Peynirli mi, yoksa patatesli mi? Ayrıca sağlıklı beslenme açısından tam buğday unuyla yapılması fikrini nasıl buluyorsunuz?
Cevap yaz